Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски осъди „предателството“ на украински депутат, забелязан на почивка на Малдивите

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога осъди през вчерашния ден „ измяната “ на народен представител, видян наскоро на отмора в първокласен хотел на Малдивите, съобщи Франс прес.

Украинският водач постоянно припомня, че в разгара на войната на Русия против Украйна хората на виновни позиции в страната би трябвало да дават позитивен образец, отбелязва Агенция Франс Прес.

Според осведомителния уебсайт Slidstvo.info 48-годишният народен представител Юрий Аристов от президентската партия „ Слуга на народа “ в средата на месеца е бил забелязан в петзвезден хотел на този архипелаг в Индийския океан.

След медийните разкрития ръководителят на парламентарната група на „ Слуга на народа “ Давид Арахамия съобщи през вчерашния ден в известие, че е изискал „ незабавното премахване “ на Аристов от парламентарната група.

„ Изисках всички документи за командировките и цялата информация ще бъде тествана “, сподели още Арахамия. Междувременно ръководителят на украинския парламент Руслан Стефанчук разгласи, че е получил писмо с оставката на Аристов, който е и зам.-председател на парламентарната комисия по националната сигурност, защитата и разузнаването, чиято роля е извънредно стратегическа.

„ Това ще бъде оценено по време на идната парламентарна сесия “, акцентира Стефанчук, без да дава детайлности.

По украинския закон народен представител може да бъде отхвърлен от поста след гласоподаване в пленарната зала.

Зеленски категорично загатна за въпроса във вечерното си видеообръщение като сподели, че предпочитането на острови и курорти по време на война е „ изменничество към правилата на страната “.

Всяко вътрешно изменничество, всеки „ плаж “ или персонално обогатяване вместо отбрана на ползите на Украйна ще провокира най-малкото яд, отсече президентът с тъмен взор, написа Българска телеграфна агенция.

Трябва да работите в Украйна и за ползите на украинския народ, сподели още Зеленски на депутатите и държавните чиновници.

Условията за задгранични пътувания за държавни чиновници и депутати са значително под надзор от началото на съветската инвазия през февруари 2022 година и по особено с въвеждането на военно състояние.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР